BudgetLine-terrasoverkapping; standaard maten voor de laagste prijs!

BudgetLine-terrasoverkapping, het spreekt voor zich dat dit een zeer prijsvriendelijke overkapping is wat natuurlijk in elk budget past!

Standaard maten = Beste prijs!

BudgetLine terrasoverkapping wordt geleverd in 20 standaard maten;

Dat wil zeggen:
  • Breedte maten: 3060, 4060, 5060, 6060, 7060
  • Diepte maten: 2500, 3000, 3500, 4000
Natuurlijk zijn er ook nog de kleurvariaties:
  • In de kleuren ral 7016 (antraciet) structuur en ral 9001 (crème) structuur
En de dakplaten:
  • Ook kunt u kiezen uit polycarbonaat transparant of opaal / wit

Uiteraard ziet u het nu zelf! Compleet hoeft niet duur te zijn! 

Aluminium legering

BudgetLine terrasoverkapping is vervaardigd uit het zeer sterke T6063 aluminium. deze legering zorgt ervoor dat deze overkapping tot wel 80 KG/m² sneeuw aan kan. Uiteraard worden onze daken ook berekend op winddruk, dit is een niet te vergeten kracht waar we toch echt rekening mee moeten houden.

Goedkoop en compleet

Bij OverkappingStunter.nl worden de betonpoeren er natuurlijk standaard bijgeleverd. Dus BudgetLine staat niet alleen voor goedkoop, maar ook nog eens voor compleet!

Ontwikkeld vanuit de montage

Met al meer dan 25  jaar ervaring op de montage is BudgetLine terrasoverkapping  ontwikkeld. BudgetLine terrasoverkapping is daarom uiteraard voorzien van veel handigheidjes waar veel andere merken op de Nederlandse markt achterblijven. Wij zijn ervaringsdeskundigen en praten de taal van de monteur! Maar omdat wij zo dicht zitten houden wij de trends erg nauwlettend in de gaten. Als monteur wil je een systeem neerzetten dat:

  1. Handelbaar is
  2. Logische volgorde heeft in de montage
  3. De oplossingen in het systeem verwerkt zijn; vb. Goot in Goot systeem, afgekort “ G i G s” genaamd.
  4. Betonpoeren zonder waterafvoer is beter tijdens de montage langs bv. een erfscheiding waar een schutting is geplaatst.
  5. Duidelijke montage handleiding waardoor het monteren kinderlijk makkelijk wordt. En dat voor de handige Doe-Het-Zelver het dak makkelijk binnen dag geplaatst moet kunnen worden. (*)
  6. Door in de in punt 5 genoemde betonpoeren is de hemelwater afvoer boven de betonpoer geplaatst, waardoor u nu ook de benodigde afschot haalt voor de aansluiting naar bv. de riolering. Bij betonpoeren waarbij de hemelwaterafvoer is ingestort kan het zijn dat deze te laag zit voor de riolering- aansluiting.

Kortom u moet een BudgetLine terrasoverkapping hebben als u zorgeloos wilt genieten van uw tuin en terras. Het buitenleven gevoel begint bij de OverkappingStunter.nl met BudgetLine terrasoverkappingen; standaard maten voor de laagste prijs!

* Ervan uitgaande dat de juiste materialen en hulpmaterialen voorhanden zijn

De overkappingstunter, goedkope overkappingen, goedkope serres, aanbieding overkapping, aanbieding serres, doe het zelf pakket serres, doe het zelfpakket overkapping, overkappingen,

overkappingstunter, goedkope overkappingen, goedkope serres, goedkope

Het vakkundige personeel van Overkappingstunter adviseert u graag over de vele mogelijkheden van de oersterke producten van Overkappingstunter.