ComfortLine-terrasoverkapping; meer standaard maten voor de beste prijs!

ComfortLine-terrasoverkapping, deze terrasoverkapping is wat iedere DHZ-ver en/of ZZP’er graag monteert wanneer je trots wilt zijn op wat je maakt!

Veel standaard maten = Veel flexibiliteit!

ComfortLine terrasoverkapping wordt geleverd in 60 standaard maten;

Dat wil zeggen:
 • Breedte maten: 3060, 3500, 4060, 4500, 5060, 5500, 6060, 6500, 7060, 7500, 8060, 8500, 9060, 9500, 10060 (*)
 • Diepte maten: 2500, 3000, 3500, 4000
Natuurlijk zijn er ook nog de kleurvariaties:
 • In de kleuren ral 7016 (antraciet) structuur en ral 9001 (crème) structuur
En de dakplaten:
 • Ook kunt u kiezen uit polycarbonaat transparant of opaal / wit

Aluminium legering

ComfortLine terrasoverkapping is vervaardigd uit het zeer sterke T6063 aluminium. deze legering zorgt ervoor dat deze overkapping tot wel 80 KG/m² sneeuw aan kan. Uiteraard worden onze daken ook berekend op winddruk, dit is een niet te vergeten kracht waar we toch echt rekening mee moeten houden.

Prijsbewust maar compleet

Bij OverkappingStunter.nl worden de betonpoeren er gewoon standaard bijgeleverd. Dus ComfortLineis natuurlijk gewoon compleet!

Ontwikkeld vanuit de montage

Met al meer dan 25  jaar ervaring op de montage is ComfortLine terrasoverkapping ontwikkeld. ComfortLine is in tegenstelling tot onze BudgetLine terrasoverkapping voorzien van veel extra afwerkingen, zoals afwerking in het muurprofiel, afwerking in het gootprofiel, eventueel op maat gezaagd.

Wij zijn ervaringsdeskundigen en praten de taal van de monteur! Maar omdat wij zo dicht op de markt zitten houden we de trends erg nauwlettend in de gaten. Als monteur wil je een systeem neerzetten dat:

 1. Handelbaar is.
 2. Logische volgorde heeft in de montage.
 3. De oplossingen in het systeem verwerkt zijn; vb. Goot in Goot systeem, afgekort “ G i G s” genaamd.
 4. Betonpoeren zonder waterafvoer is beter tijdens de montage langs bv. een erfscheiding waar een schutting is geplaatst.
 5. Duidelijke montage handleiding waardoor het monteren kinderlijk makkelijk wordt. En dat voor de handige Doe-Het-Zelver het dak makkelijk binnen dag geplaatst moet kunnen worden. (**)
 6. Door in de in punt 5 genoemde betonpoeren is de hemelwater afvoer boven de betonpoer geplaatst, waardoor u nu ook de benodigde afschot haalt voor de aansluiting naar bv. de riolering. Bij betonpoeren waarbij de hemelwaterafvoer is ingestort kan het zijn dat deze te laag zit voor de riolering- aansluiting.
 7. Compleet zonder concessies.

Kortom u moet een ComfortLine terrasoverkapping hebben als u zorgeloos wilt genieten van uw tuin en terras. Het buitenleven gevoel begint bij de OverkappingStunter.nl met ComfortLine terrasoverkappingen; meer standaard maten voor de beste prijs!

(*)  Standaardmaten kunnen maximaal 25mm afwijken
(**) Ervan uitgaande dat de juiste materialen en hulpmaterialen voorhanden zijn.

overkappingstunter, goedkope overkappingen, goedkope serres, goedkope

Het vakkundige personeel van Overkappingstunter adviseert u graag over de vele mogelijkheden van de oersterke producten van Overkappingstunter.